search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:14
MENU CLOSE

Αδελφή Ιάσονα Λαλαούνη: «Είναι ψυχοφθόρο να είσαι όλη μέρα με τους δολοφόνους του δικού σου ανθρώπου»

05.11.2023 14:46
lalaounis_iasonas_troxaio_vouli

Για τον Γολγοθά που ζουν στα δικαστήρια οι συγγενείς των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο μίλησε η αδελφή του Ιάσονα Λαλαούνη, που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από τη Βουλή, τον Μάρτιο του 2021, όταν χτυπήθηκε από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Κατερίνα Λαλαούνη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μετά την τρίτη αναβολή.

«Πενθούμε και θα πενθούμε μια ζωή. Αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο που ζούμε στο δικαστήριο. Τα δικαστήρια κρατούν 10 χρόνια, εμείς είμαστε στην τρίτη αναβολή. Καταλαβαίνω ότι νωρίτερα μπαίνουν υποθέσεις παλαιότερες αλλά δεν γίνεται να μην σέβεσαι τις οικογένειες των θυμάτων. Ήμασταν από τις 9 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι μας είπαν για αναβολή. Πρέπει να καταλάβουν πόσο ψυχοφθόρο είναι να είσαι όλη μέρα με τους δολοφόνους του δικού σου ανθρώπου», επισήμανε.

«Από τη στιγμή που κάνεις κάτι που είναι παράνομο, παραβιάζει το βέλος της υποχρεωτικής πορείας ευθείας και κόβει δύο λωρίδες, δεν μπορεί να θεωρείται πλημμέλημα. Ο λόγος που έχουμε τόσα τροχαία δυστυχήματα είναι επειδή οι ποινές είναι πολύ ελαφριές. Κανείς δεν θα χάσει το δίπλωμά του, κανείς δεν θα μπει φυλακή», εξήγησε η Κατερίνα Λαλαούνη.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα, ακόμη και σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι που στρίβουν με τον ίδιο τρόπο. «Η μητέρα μου πηγαίνει πολύ συχνά και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχουμε δει ανθρώπους να στρίβουν με τον ίδιο τρόπο και δεν σκέφτομαι ότι έχει χαθεί ένας άνθρωπος και μπορεί να χαθεί άλλος ένας. Και όταν αναγνωρίζουν τη μητέρα μου, δίνουν εντολή να κάνουν τον γύρο. Δεν θα αλλάξει τίποτα για τον αδελφό μου!».

Υπενθυμίζεται πως την ίδια καταγγελία είχε κάνει και ο Πανελλαδικός Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα», σημειώνοντας πως 11 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Θρήνος για το βρέφος που παρασύρθηκε από μηχανή ενώ ήταν στην αγκαλιά του παππού του – «Σώστε το παιδάκι μας»

Καισαριανή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα λόγω εργασιών για το μετρό

Ζώα συντροφιάς: «Ξεπαγώνει» η υποχρεωτική στείρωση ή αποστολή DNA – Έρχονται πρόστιμα «φωτιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04