search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:54
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Βουλή: Νέο οπτικό ντοκουμέντο που σοκάρει (Video)

22.04.2021 18:40
troxaio_vouli_new

Νέα βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο έξω από τη Βουλή, που στοίχησε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Σύμφωνα με το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, τη στιγμή του τροχαίου φαίνεται ότι το υπηρεσιακό όχημα βρίσκεται στο ύψος της συμβολής με την Ακαδημίας και προσπαθεί να κόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα για να μπει στο γκαράζ της Βουλής. Η μπάρα παραμένει κλειστή και αναγκάζεται να κόψει ταχύτητα. Η μηχανή που κινείται κανονικά στο ρεύμα ανόδου δεν έχει κανένα περιθώριο. Αριστερά υπάρχει το ταξί και ευθεία το μαύρο όχημα. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Ένας άνδρας σοκαρισμένος πιάνει το κεφάλι του. Δεν μπορεί να πιστέψει την σκηνή. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα έχει δει καρέ καρέ αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες. Το φανάρι στο ρεύμα προς Χίλτον είναι πράσινο και τα αυτοκίνητα περνούν κανονικά. Ως τη στιγμή που ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος αποφασίζει να στρίψει αριστερά. Και αυτή η κάμερα, έχει καταγράψει τα μοιραία δευτερόλεπτα που στοίχισαν τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Στο ίδιο βίντεο έχει καταγραφεί και η πρώτη αντίδραση των δύο αστυνομικών που επιβαίνουν στο υπηρεσιακό όχημα. Μόλις γίνεται το τροχαίο, ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάει τη σμπαραλιασμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον 23χρονο που βρίσκεται στην άσφαλτο. Κρατά το κεφάλι του, δείχνει να έχει χτυπήσει κι αυτός, σκύβει για λίγο κι ύστερα επιστρέφει προς την είσοδο και μαζί με τον οδηγό δείχνουν να ρωτούν τον φύλακα πώς έγινε το τροχαίο. Δυόμιση λεπτά μετά, ο οδηγός μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και προχωρά προς το εσωτερικό του πάρκινγκ της Βουλής.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης των εφημερίων ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ Βασίλης Λαμπρόπουλος, «από την έρευνα της αστυνομία έχει εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Πρόκειται για ένα 35χρόνο που όπως είπε έδωσε προτεραιότητα στην αστυνομία και δεν είδε την μηχανή που περνούσε δίπλα του. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν σταμάτησε γιατί ο τροχονόμος του άνοιξε δρόμο και γιατί είχε επιβάτη που έπρεπε να μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52