search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κασσελάκη – Ράμμου – Δηλώσεις εντός της ημέρας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

06.11.2023 15:10
KASSELAKIS RAMMOS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών), Χρήστο Ράμμο.

Η συνάντηση διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα και ο κ. Κασσελάκης σημείωσε φεύγοντας, πως θα κάνει δηλώσεις αργότερα, μετά και τις υπόλοιπες συναντήσεις που έχει σήμερα.

«Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντιέται με το πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο και αργότερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπλίνκεν: Καταδίκη της Χαμάς και ανησυχία για τους άμαχους

Πάνος Καμμένος: Τα 58 ακίνητα, τα 2 ταχύπλοα και σε ποιες μετοχές επένδυσε – Έβαλε 100.000 ευρώ στην… Αεροπλοΐα Αιγαίου!

Το πόθεν έσχες του Αχιλλέα Μπέου: Μετοχές στην ομάδα του Βόλου, ακίνητα και 83.000 αναδρομικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:59