search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:00
MENU CLOSE

Ταμίλα Κουλίεβα: «Την πρώτη φορά στην Επίδαυρο έπαθα σοκ» – Τι είπε για την «ανατρεπτική» συνεργασία της με τον ΛΕΞ (Video)

07.11.2023 07:00
Koulieva-new

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για το άγχος της σκηνοθεσίας, την παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας», τον ρόλο της «Υβόννης» στους «Παγιδευμένους», αλλά και την πρώτη της εμπειρία από την Επίδαυρο, η οποία όπως είπε «ήταν ένα σοκ», λόγω του «θερμού» χειροκροτήματος που της επεφύλαξε το κοινό.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Alex’s Stories» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πηγαδά και δεν έκρυψε τις δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ μίλησε για το πότε ήρθε η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της.

Ο δύσκολος συνδυασμός θεάτρου και τηλεόρασης, η συνύπαρξη με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην παράσταση «Da», αλλά και η «ανατρεπτική» συνεργασία με τον ΛΕΞ.

Τέλος, μίλησε για τη ζωή και τις σπουδές στη Σοβιετική Ένωση, τον ρόλο της γυναίκας εκεί, αλλά και τις διαφορές που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Σκιάθο για το μνημόσυνο της μητέρας του (Video)

Στίβεν Τάιλερ: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον Έλβις – «Κανείς δεν θα μπορούσε να τον φτάσει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:59