search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Σκιάθο για το μνημόσυνο της μητέρας του (Video)

06.11.2023 20:20
aggelopoulou-12-new

Στη Σκιάθο βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση για το μνημόσυνο της μητέρας του, 40 ημέρες μετά τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», που χρησιμοποίησε ως πηγή του τοπικό μέσο, ο πρώην νικητής του Survivor βρέθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στον τόπο καταγωγής του μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας του.

Σε βίντεο που προβλήθηκε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εντός της εκκλησίας, που όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής, πρόκειται για τον ιερό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, έχοντας στο πλευρό του τη Δήμητρα Βαμβακούση, τη μητέρα της, και άλλους συγγενείς.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν περίπου 100 άτομα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε καφές στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Έπειτα, ο ηθοποιός και κάποιοι συγγενείς του έσπευσαν προς το κοιμητήριο για να αφήοσουν λουλούδια στον τάφο της μητέρας του.

Διαβάστε επίσης:

Στίβεν Τάιλερ: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον Έλβις – «Κανείς δεν θα μπορούσε να τον φτάσει» (Video)

Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση μετά τις Άγριες Μέλισσες – Ποιον δραματικό ρόλο θα ερμηνεύσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38