search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Ο Κασσελάκης απαντά στον Μαρινάκη με «μαθήματα ιστορίας στον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα»

08.11.2023 13:11
kas5

Με μια αιχμηρή ανάρτηση απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη χθεσινή (7/11) τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, σχετικά με τη δήλωσή του για τον Κώστα Σημίτη.

«Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα. Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, είχε απαντήσει ως εξής: «Τι δουλειά έχω, ρε παιδιά, εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν».

«Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και για όσα τέλος πάντων υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες, καλό είναι να διαβάσει λίγο την πολύ πρόσφατη Ιστορία», ήταν το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015. 

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης σε Τζεντιλόνι: «Να θεσπιστεί νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις καταστροφές από την κλιματική κρίση» (photos)

Μετά τον Τσακαλώτο η σειρά του Σταθάκη: Αποχωρεί και δηλώνει ότι «η Αριστερά δεν χωρά στο κόμμα Κασσελάκη, Παππά, Πολάκη»

Σάλος στο διαδίκτυο για τη «σκουρόχρωμη Ευρώπη» της Άννας Διαμαντοπούλου – Τι καταλογίζουν στην πρώην Επίτροπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:16