search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:45
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας: Συναντήσεις με Κικίλια και Πατούλη

08.11.2023 19:13
DOUKAS-KIKILIAS-NEW

Συναντήσεις με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και τον νυν Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Αντικείμενο αυτών των συναντήσεων ήταν η συνεργασία για τη θωράκιση της Αθήνας απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και η αποτελεσματική προστασία της πόλης και των πολιτών έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Όπως ανέφερε ο κ. Δούκας, αυτά αποτελούν προτεραιότητα για τον ίδιο και πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί κυρίως στην πρόληψη και ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της πόλης μας».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Το έργο διαχείρισης απορριμμάτων στην Αρκαδία αλλάζει την Πελοπόννησο

ΣΥΡΙΖΑ: Στον αέρα οι διαγραφές και σενάριο αναβολής για τις 11 Δεκεμβρίου – Προς αποχώρηση ο Σταθάκης, σκληρή απάντηση από Πολάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περήφανο και ενεργό μέλος της ευρωομάδας της Αριστεράς και γέφυρα με Σοσιαλιστές και Πράσινους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42