ΠΕΜΠΤΗ 24.07.2025 01:35
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Παρίσι και τη Διάσκεψη για τη Γάζα - Τι αναμένεται να πει

09.11.2023 08:32

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σήμερα Πέμπτη, στη Διεθνή Ανθρωπιστική Διάσκεψη για τους Αμάχους στη Γάζα, η οποία  πραγματοποιείται στο Παρίσι.

Ο Πρωθυπουργός πρόκειται να επαναλάβει τις ελληνικές θέσεις για την καταδίκη της τρομοκρατίας της Χαμάς και το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

Αναμένεται να τονίσει ότι όλες οι πλευρές οφείλουν να σεβαστούν το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο και να υπογραμμίσει την αυξανόμενη ανησυχία του για τις απώλειες αμάχων στη Γάζα και την ανάγκη να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για να μην επιδεινωθεί περαιτέρω η ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας. 

Διαβάστε επίσης:

Ώρα μηδέν για τους Σπαρτιάτες: Η Ολομέλεια της βουλής αίρει σήμερα την ασυλία τους – Τι θα υποστηρίξουν για να αποφύγουν τη Δικαιοσύνη

Εν μέσω αβεβαιότητας και κινδύνων: Το ρευστό διεθνές περιβάλλον «πιέζει» τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς

ΣΥΡΙΖΑ: Μετρά ώρες η διάσπαση – Τα διλήμματα της ηγεσίας και οι διάχυτοι φόβοι για το ξήλωμα του πουλόβερ

ΠΕΜΠΤΗ 24.07.2025 01:16
Exit mobile version