search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:49
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Βούλγαρη κατά Άδωνι: «Να ζητήσει γονυπετής συγγνώμη για τα Τέμπη» (Video)

09.11.2023 11:26
boulgari new

Έξαλλη εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, στην σημερινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega». Αιτία του θυμού της οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη στον Real Fm, σχετικά με τo σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Πάμε τώρα σε μια δήλωση που έκανε ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, την οποία εγώ δεν άκουσα αλλά είναι όπως τα είπε χτες ο Ιορδάνης στην σύσκεψη, πραγματικά ντρέπομαι», είπε η κα Βούλγαρη.

«Είναι ντροπή! Συγγνώμη. Να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουμε και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα;

«Το κουκουλώνουμε επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας! Δηλαδή τις 57 οικογένειες τις αφήνουμε έτσι; Ρε συ Ιορδάνη συγγνώμη που ξεσπάω… Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους», είπε η δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ισχυριζόμενος ότι τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης

Παιδάκι FM: Θεματικός ραδιοσταθμός με την υπογραφή του Αντώνη Κανάκη

Στο Open ξανά o Τζώνη Καλημέρης

Google News Showcase: Άρχισε η λειτουργία της υπηρεσία στην Ελλάδα- Συμμετέχουν 9 ψηφιακά δημοσιογραφικά σχήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31