search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:14
MENU CLOSE

Ο Σταθάκης, τα λουτρά της Ικαρίας και τα καράβια  

10.11.2023 10:19
stathakis giorgos

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφορούν πολλές ιστορίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δείχνουν και τις διαπροσωπικές σχέσεις και τι  εκτίμηση έχει ο ένας για τον άλλον.

Για παράδειγμα, μεγάλη συζήτηση, μου λένε, έγινε αυτές τις ημέρες στην… Ικαρία για την δήλωση του Γιώργου Σταθάκη με την οποία ο πρώην υπουργός ανήγγειλε την έξοδό του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κομματικά στελέχη στο νησί θυμήθηκαν μία παλιά συνάντηση που είχαν μαζί του, όταν εκείνος ήταν υπουργός και του εξέθεσαν την ανάγκη να ενισχυθούν τα Λουτρά και οι Ιαματικές πηγές της Ικαρίας – γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, παρακαλώ.

Συνάντησαν όμως την άρνηση, έως την περιφρόνηση τότε του κ. Σταθάκη, ο οποίος είχε ρίξει προφανώς την προσοχή του στο πώς θα εφαρμοστεί άριστα το τρίτο μνημόνιο, το… «αριστερό». Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Σταθάκης είχε όρεξη σε κείνη τη συνάντηση για χιούμορ – από αυτό που τον έκανε αγαπητό στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, όπου άραζε τα μεσημέρια της υπουργικής θητείας του.

«Αυτά δεν θα βγάζουν το χρόνο ούτε όσα βγάζει ένα καράβι μου τη μέρα» τους απάντησε, σε ύφος τόσο χαλαρό που θα ζήλευαν και οι πιο ευτυχισμένοι Ικαριώτες…

Μπορεί να έχουν έναν λαϊκό ιδεασμό τα στελέχη της Ομπρέλας, αλλά δεν φαίνεται να το ενστερνίζονται ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αυτό, ειδικά στην επαρχία.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Πώς θα μπορούσε να είναι πρώτο κόμμα το 2012 – Η ανάλυση Βενιζέλου

Στέφανος Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περήφανο και ενεργό μέλος της ευρωομάδας της Αριστεράς και γέφυρα με Σοσιαλιστές και Πράσινους

Μητσοτάκης: Το έργο διαχείρισης απορριμμάτων στην Αρκαδία αλλάζει την Πελοπόννησο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:10