search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:04
MENU CLOSE

Κώστας Τσουρός: «Αχαρακτήριστη η επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Καινούργιου»

11.11.2023 17:22
tsouros

Για τη μεγάλη κόντρα που δημιουργήθηκε και όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της μίλησε ο Κώστας Τσουρός.

«Πριν πάμε σε αυτό θέλω λίγο να πω κάτι. Αυτή τη βδομάδα πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση κάτι, που κατ’ εμέ ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και κάθε έννοια τηλεοπτικού πολιτισμού, αν υπάρχει αυτός ακόμα», είπε αρχικά.

«Αναφέρομαι σε αυτή την αχαρακτήριστη επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου. Οι περισσότεροι θα την έχετε δει. Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή», συνέχισε.

«Επειδή γενικά δεν τιμά την ίδια την τηλεόραση αυτό που έγινε και επειδή αυτό που λέμε ψυχαγωγία, έχει ξεφύγει και έχει πάει αλλού… Και ακριβώς επειδή εμείς δε θέλουμε να γίνεται αυτό το πράγμα, έστω λίγο να το διαφυλάξουμε, για αυτό λοιπόν δεν θα δείτε μέσα στο βίντεο αυτά τα στιγμιότυπα με αυτήν την αχαρακτήριστη επίθεση που είχαμε αυτή τη βδομάδα», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Πήρε θέση στην κόντρα Σκορδά – Καινούργιου – «Τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια»

Αγγελική Νικολούλη: Το ξέσπασμα για τη Φαίη Μπακογιώργου – «Η σπιτονοικοκυρά της μας απειλούσε»

Εφημερίδες: Tα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48