search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:54
MENU CLOSE

Super League: «Έσπασε το ρόδι» εκτός έδρας ο Άρης, πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο

11.11.2023 23:21
aris1

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό (πρώτο εφετινό «διπλό»), επικρατώντας με 2-0 του Βόλου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Λορέν Μορόν (60’πέν.) και Βλάντιμιρ Νταρίντα (75’) σημείωσαν τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς που, πάντως, κινδύνεψαν αρκετά από τους παίκτες του Κώστα Μπράτσου μέχρι να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ.

Όσον αφορά τα άλλα δυο παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός στο Περιστέρι και ΟΦΗ και Παναιτωλικός στην Κρήτη έμειναν στο 1-1.

Στο Περιστέρι ήταν το γκολ του Κάρολ Αντζιέλσκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Ατρόμητο το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Ζήση Χατζηστραβού (40’) και φάνηκε να κρατούν τους τρεις βαθμούς, προτού «μιλήσει» ο Πολωνός φορ που είχε περάσει ως αλλαγή, σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις αλλά με τρομερή ένταση.

Τέλος, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στο γκολ του Νίκου Μαρινάκη στα 35 δευτερόλεπτα, με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» να χάνει σωρεία ευκαιριών, για να ισοφαρίσει, τουλάχιστον, εν τέλει με τον Ροντρίγκο Εραμούσπε στο 86’.

Διαβάστε επίσης:

Αυθεντικός Μαραθώνιος 2023: Ποιοι δρόμοι κλείνουν – Τι αλλάζει, το Σαββατοκύριακο, στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Άλμπα – Παναθηναϊκός 85-99: Πρώτο διπλό στην Euroleague με φοβερό Μήτογλου

Προσφεύγει στο CAS ο Ολυμπιακός: Οργή Καραπαπά για πολιτικούς και κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20