search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:05
MENU CLOSE

Επεισόδια στη Θήβα για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά (Video)

13.11.2023 21:58
roma thiva

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα επικρατεί ένταση με ομάδα Ρομά στο Πυρί της Θήβας να ανάβει φωτιές, ως διαμαρτυρία στον θάνατο 17χρονου από αστυνομικό. Στο σημείο έχει σταματήσει η κυκλοφορία, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο.

Ένταση επικρατεί στον Ασπρόπυργο με ομάδες ατόμων από καταυλισμό Ρομά να πετάνε πέτρες με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες ατόμων πέταξαν πέτρες στην περιφερειακή Αιγάλεω με συνέπεια να κλείσει ο δρόμος για τα οχήματα από το ύψος της λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.

Tην κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εξουδετέρωσης αντιμετωπίζει ο 41χρονος αστυνομικός που οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Θηβών προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου έκανε λόγο για «εκτέλεση», ενώ ανέφερε ότι οι αστυνομικοί δεν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν την οικογένεια ότι ο ανήλικος είχε μπει στο χειρουργείο, ενώ είχε ήδη καταλήξει. Παράλληλα, επεσήμανε ότι υπάρχει ασάφεια για το πού δέχθηκε τη σφαίρα του αστυνομικού ο 17χρονος, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Διαβάστε επίσης:

Εύη Βατίδου: «Μας κυνήγησε, σχεδόν μας πάτησε» λέει ο οδηγός της μηχανής – Τι απαντά η ίδια στις κατηγορίες

Σύλληψη Ουκρανού για υπεξαίρεση 1 εκατ. ευρώ – Έμενε σε έπαυλη φρούριο στην Ανάβυσσο

SOS για Κρήτη: Οι μισές παραλίες της σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχουν – Τι εξηγεί ειδικός για τη διάβρωση των ακτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:05