search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:55
MENU CLOSE

Ευρυτανία: Κριάρι τραυμάτισε 93χρονη πυρόπληκτη

13.11.2023 09:02
Κριάρι... έκοβε βόλτες στους δρόμους της Πάτρας - Media

Ηλικιωμένη γυναίκα δέχθηκε απίθεση από κριάρι τη στιγμή που τάιζε τα ζώα της σε μια ορεινή κοινότητα της Ευρυτανίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά τον τραυματισμό της άτυχης 93χρονης από το κριάρι, την βρήκε ο γιος της ο οποίος τη μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου παρέμεινε προληπτικά καθώς, ευτυχώς, τα τραύματά της αποδείχθηκαν ελαφρά.

Η 93χρονη είχε χάσει το σπίτι της τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρώσει χρήματα με την συνδρομή του Δήμου Αγράφων και του τοπικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου και έλυσε το πρόβλημα της στέγασής της.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Καλλιθέα: 61χρονος κρατούσε φυλακισμένη 48χρονη – Την βίαζε και την κακοποιούσε συστηματικά

Στον ανακριτή η Βατίδου – «Είναι αλήτης και ανυπομονώ να τον συναντήσω» λέει για τον μοτοσικλετιστή ο Κούγιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:54