search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:11
MENU CLOSE

H ακρίβεια και το λάδι σε… μπουκαλάκια αρώματος

14.11.2023 13:25
mitsotakis super market

Μπορεί ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ να εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας, ωστόσο, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι «δεν θα λύσουμε το πρόβλημα από τη μια στιγμή στην άλλη».

Πάντως, προς το παρόν, το πρόβλημα όχι μόνο δεν λύνεται αλλά μοιάζει να επιδεινώνεται. Σε συνομιλίες που είχε το topontiki.gr με ελαιοπαραγωγούς, η εικόνα μοιάζει αποκαρδιωτική, καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, η φετινή παραγωγή φαίνεται ότι είναι σαφώς μικρότερη της περσινής και η τιμή του λίτρου υπολογίζεται στη λιανική ακόμα και πάνω από τα 15 (ολογράφως, δεκαπέντε) ευρώ.

Όπως είπε χαριτολογώντας ένας από τους παραγωγούς (μαύρο χιούμορ, δηλαδή…) τελικά το λαδάκι μπορεί να το εμφιαλώνουν και σε… μπουκαλάκια αρωμάτων, τόσο που θα πάει η τιμή του…

Δημοσκοπήσεις: «Σε λίγες μέρες το… ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα»  

Για «το φαινόμενο Κασσελάκη» συζητούν Κοντιάδης, Λιάκος και… Κασσελάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:11