search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:15
MENU CLOSE

Πέτρος Κόκκαλης: Τριπλή κίνηση – Παντρεύεται, «πρασινίζει» και ιδρύει νέο κόμμα

15.11.2023 11:20
petros kokkalis

Εξαιρετικά πυκνή σε εξελίξεις φαίνεται πως είναι αυτή η περίοδος για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη, εντός αλλά και εκτός πολιτικής σκηνής.

Ο ίδιος αναμένεται να «χτυπήσει» σε τρία μέτωπα, δύο στην πολιτική και ένα στην προσωπική του ζωή.

Ο γάμος

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα παντρευτεί στην Αθήνα τη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία διατηρεί σχέση για χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αναγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε στην αθλητική εφημερίδα το Φως των Σπορ.

Η Ευρωβουλή

Σε πολιτικό επίπεδο, ο Πέτρος Κόκκαλης φαίνεται πως δεν έχει πειστεί από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα μεταπηδήσει στην ευρωομάδα των Πρασίνων αφήνοντας πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό πως τα ζητήματα οικολογίας, και κλιματικής αλλαγής βρίσκονταν ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής του δράσης.

Το νέο κόμμα

Οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη να ιδρύει σύντομα νέο κόμμα, με το οποίο θα συμμετέχει στις προσεχείς Ευρωεκλογές του Ιουνίου, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή της αυτόνομης πολιτικής του πορείας. Μένει να φανεί αν σε αυτόν τον σχηματισμό θα συμμετέχουν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν πρόσφατα ή βρίσκονται προς το παρόν «με το ένα πόδι» έξω από την Κουμουνδούρου.

Με άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη 

Σκουρλέτης: «Ο Κασσελάκης χτύπησε τον Τσίπρα στην καρδιά με τη δήλωση για τα 37 δισ.» (video)

Γεωργιάδης για όρια συνταξιοδότησης: Επιβεβαιώνει Τσακλόγλου για πιθανή αύξηση κατηγορώντας… το ΠΑΣΟΚ – «Κανένα ζήτημα έως το 2027»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:15