search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στρέφεται στην αγορά της Πορτογαλίας – Θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε

15.11.2023 18:39
marinakis-new

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σκέφτεται να επενδύσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Ρίο Αβε.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Jornal de Noticias» αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στην πορτογαλική Ρίο Άβε μεγαλώνοντας έτσι το δίκτυο των ομάδων του σε τρεις, αφού ήδη έχει στην κατοχή του τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Είχαν ακουστεί διάφορες φήμες για εμπλοκή του τόσο στην Ρόμα όσο και στην Μόντσα, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει επέλθει το πορτογαλικό κλαμπ, προκειμένου να το εντάξει στο πορτφόλιο των εταιρείων του.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλει να κάνει μεγάλη επένδυση βελτιώνοντας όχι μόνο την ποιότητα του ρόστερ του συλλόγου, αλλά και τις εγκαταστάσεις του, φέρνοντας παράλληλα και μία ισορροπία στους λογαριασμούς του.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από UEFA: Σκέφτεται να καλέσει την Αλ Νασρ στο επόμενο Champions League

Χόκεϊ: Συνελήφθη ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο παίκτη από παγοπέδιλο

Euroleague: Σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι – Νίκησε τη Μακάμπι με 79-74

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:28