search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:33
MENU CLOSE

Δυτική Αχαΐα: Έκλεψαν πάνω από 10 τόνους ελιές – Τρεις συλλήψεις για κλοπή κατά συναυτουργία

18.11.2023 15:31
ladi

Δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ελλήνων, που συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας για κλοπή 10 τόνων και 500 κιλών ελιών.

Όπως έγινε γνωστό, από τις 15 έως και τις 16 Νοεμβρίου, οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού με ακόμα πέντε άγνωστους συνεργούς τους, προέβησαν στη συγκομιδή 10 τόνων και 500 κιλών ελαιόκαρπου από αγροτεμάχια ιδιοκτησίας άλλων ελλήνων, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Οι κατηγορούμενοι μετέφεραν τον συγκεντρωμένο ελαιόκαρπό με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός κατηγορούμενου, σε δυο ελαιοτριβεία, όπου εξήγαγαν και πούλησαν στους ιδιοκτήτες των ελαιοτριβείων, 1.355 λίτρα ελαιόλαδου, συνολικής αξίας 10.840 ευρώ, τα οποία αποκόμισαν ως παράνομο περιουσιακό όφελος.

Διαβάστε επίσης:

Μετρό: Πτώση ατόμου στο σταθμό Άγιος Αντώνιος – Προσωρινή διακοπή δρομολογίων

Αντώνης Καργιώτης: Βαφτίζεται το ανιψάκι του και παίρνει το όνομά του

Κούγιας: Στη Διεθνή Ένωση Επιστημών Δικαίου η υπόθεση Πισπιρίγκου για «δικαστική πλάνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:33