search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:54
MENU CLOSE

Λάμπρος Κωνσταντάρας σε Τσιμτσιλή: «Ούτε ο ΣΚΑΪ με άδειασε, ούτε η Βάσω»

18.11.2023 13:18
tsimtsili-new

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για το σχόλιο πως τον «άδειασε» ο ΣΚΑΪ, απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από την εκπομπή «I Love Σου Κου».

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει ένα vibe έντασης για τον κόσμο, δεν νομίζω ότι του δίνουμε χαρά κάθε μέρα. Ως τηλεθεατής, πολλά πράγματα δεν θα τα έβλεπα. Επηρεάζομαι από πράγματα που γίνονται μέσα στη δουλειά, παρόλο που δεν τα παίρνω και πολύ μέσα μου», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Κάναμε ένα πολύ ωραίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη, τη γνώρισα όταν ήρθε σπίτι μου. Ούτε ο ΣΚΑΙ με άδειασε, ούτε η Βάσω με άδειασε, ούτε κανείς», πρόσθεσε.

«Αν η Σταματίνα απορεί για το μέγεθος της καρδιάς μου, έχω πολύ μεγάλη καρδιά και δεν κρατάω κανέναν αρνητισμό. Δεν έχω τίποτα με τη Βάσω, ούτε αυτή με εμένα. Δεν είναι ότι ήρθε η Βάσω και μου έφαγε την εκπομπή», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Τζίμα: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν άκουγα τίποτα από το δεξί αυτί»

Εφημερίδες: Tα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

«Ψηλώνει» η τηλεθέαση για τη «Γη της ελιάς»- Πρώτη σε προτιμήσεις και την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:53