search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Δολοφονία 22χρονης στην Ιταλία: Συνελήφθη ο αρραβωνιαστικός της – Την μαχαίρωσε και την πέταξε στο γκρεμό

19.11.2023 15:46
KARABINIERI

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης, κοντά σε λίμνη της Περιφέρειας Φριούλι – Βενέτσια στην Ιταλία. Ο αρραβωνιαστικός της Φιλίπο Τουρέτα, επίσης 22 ετών, συνελήφθη στη Γερμανία ως ύποπτος για τη δολοφονία της.

Ο Τουρέτα κατηγορείται ότι σκότωσε την πρώην σύντροφό του: πρώτα την χτύπησε, μετά την μαχαίρωσε στον λαιμό και μετά την πέταξε από έναν γκρεμό στη λίμνη Barcis. Η πινακίδα του αυτοκινήτου του, φέρεται να καταγράφηκε από κάμερες στο ανατολικό Τιρόλο, στην Αυστρία.

Η 22χρονη είχε εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα, το ίδιο και ο Τουρέτα, που καταζητείτο. Σημειώνεται ότι ένας μάρτυρας ανέφερε πως ήταν μπροστά σε έναν καβγά μεταξύ των δυο, με τη γυναίκα να φωνάζει και να μπαίνει στο αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη παρά τη θέλησή της. Λίγο αργότερα, στη βιομηχανική περιοχή του Φοσό βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Στην ίδια περιοχή κάμερες ασφαλείας εντόπισαν το αυτοκίνητο του 22χρονου, όπως και το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο.

Στις 15/11 μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Βιγκονόβο η οικογένεια της Τσεκετίν για να συμβάλλει με στοιχεία, στις έρευνες.

Από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε πως ο Τουρέτα ήταν πολύ κτητικός, ζηλιάρης, που εκβίαζε συναισθηματικά την Τσεκετίν και φαινόταν ευτυχισμένος μόνο όταν ήταν μαζί της.

Μάλιστα, η θεία της 22χρονης δήλωσε πως «δεν ήταν χαρούμενος που η Τζούλια θα αποφοιτούσε στις 16/11 γιατί φοβόταν ότι μπορεί να απομακρυνθεί από αυτόν», καθώς η κοπέλα ήθελε να μεταβεί σε άλλη πόλη για σπουδές.

Iατροδικαστής: Το πτώμα της 22χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο

Η Τζούλια Τσεκετίν ήταν ήδη νεκρή προτού την εγκαταλείψουν στο σημείο, όπου βρέθηκε το πτώμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Όπως ανέφερε, τα τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι και τον λαιμό ήταν πολλά και πολύ βαθιά.

Εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης την έβαλε στο αυτοκίνητο και την μετέφερε εκατοντάδες χιλιόμετρα από το σημείο της επίθεσης. Εκεί, την πέταξε στον γκρεμό Val Caltea, σε ένα ρέμα, έξω από την πόλη Πορντενόνε.

Οι αρχές είχαν «χτενίσει» τεράστιες εκτάσεις για τον εντοπισμό της 22χρονης χωρίς αποτέλεσμα. Για δύο μέρες πετούσε το ελικόπτερο της πυροσβεστικής, αλλά το πτώμα της 22χρονης ήταν κρυμμένο κάτω από έναν μεγάλο βράχο και δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί ούτε με drone. Τελικά, τη σορό της άτυχης φοιτήτριας εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ο Jageer.

Διαβάστε επίσης:

Κίτρινος συναγερμός στο Μεξικό: Εξερράγη το ηφαίστειο Ποποκατέπετλ (Video)

Αποκάλυψη ισραηλινής εφημερίδας: «Ισραηλινά ελικόπτερα χτύπησαν ισραηλινούς στο φεστιβάλ Supernova»

Βίντεο ντροπή από το Ισραήλ – Μεθυσμένοι στρατιώτες διασκεδάζουν ξέφρενα ενώ συνεχίζεται η αιματοχυσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:54