search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:01
MENU CLOSE

Εθνική Ελλάδας: Οριστικά τρίτη στον όμιλό της – Έτσι θα περάσει στο Euro 2024

19.11.2023 08:43
ethnike
Eurokinissi

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε των προκριματικών του EURO 2024 και τα πράγματα στον 2ο όμιλο, όπου συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας, είναι πλέον ξεκάθαρα.

Η Γαλλία (είχε ηδη προκριθεί) και η Ολλανδία, μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας, θα βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ η «γαλανόλευκη» θα είναι οριστικά 3η στο γκρουπ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μία ακόμη ευκαιρία για να δώσει το παρόν το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ως εκ τούτου η υπόθεση πρόκριση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα περνά μέσα από τη διαδικασία των play offs του Nations League, που θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2024 και συγκεκριμένα στις 21 και 26/03 του ερχόμενου έτους.

Στο πλαίσιο των ημιτελικών η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας είτε το Καζακστάν, είτε το Λουξεμβούργο σε αγώνα νοκ άουτ κι εφόσον τα καταφέρει, τότε θα περάσει στον τελικό, όπου λίγες ημέρες μετά θα παίξει με το νικητή του άλλου ζευγαριού, όπου θα συγκρουστούν η Γεωργία με το Λουξεμβούργο ή το Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε επίσης:

Προκριματικά EURO 2024: Η Γαλλία… διέσυρε με 14-0 το Γιβραλτάρ

Κωνσταντέλιας – Ρότα ετοίμαζαν κρέπες για τον κόσμο 

Έξαλλος ο Καραπαπάς: «Ήθελα να ήξερα ποιο τομάρι έδωσε άδεια να γίνει αγώνας σε αυτή την κοπριά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20