search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:37
MENU CLOSE

Σταμάτης Γαρδέλης: Τι αποκάλυψε η μητέρα του για τη νοσηλεία στο Δαφνί (Video)

20.11.2023 13:10
gardelis-new

Στο Δαφνί νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, μια απόφαση που πήρε ο ίδιος ο ηθοποιός προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time.

Η μητέρα του ηθοποιού, Δώρα Γαρδέλη, μίλησε στο «Πρωινό», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για κάτι περαστικό, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει από το ψυχιατρείο.

«Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης. Δεν έχει τίποτα, κάτι ξαφνικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι τέσσερις πέντε ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Καλά είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και οι συνεργάτες του εστίασαν στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίζονται τέτοια ζητήματα, καθώς τα θέματα ψυχικής υγείας δεν θα πρέπει, στις μέρες μας, να αντιμετωπίζονται ως θέματα – ταμπού.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση που την εξόργισε και το ξέσπασμα στο Twitter

Αλκυόνη Παπαδάκη: «Έχασα γιο και σύζυγο μέσα σε 6 μήνες – Η ζωή πάγωσε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:35