search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Παιανία: Άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος 15χρονης σε λεωφορείο – Της προσέφερε και χρήματα

22.11.2023 17:01
astynomia new (2)

Συνελήφθη άνδρας, ηλικίας άνω των 50 ετών το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, με την κατηγορία της απόπειρας σε ασέλγεια έναντι αμοιβής σε ανήλικη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr, ο άνδρας που συνελήφθη μπήκε σε αστικό λεωφορείο και φέρεται να πλησίασε μια 15χρονη εντός του οχήματος και να αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, με το κορίτσι να βάζει τις φωνές.

Πρόσφερε μέχρι και χρήματα – Επιχείρησε να επιτεθεί και σε άλλο παιδί

Ο δράστης μάλιστα, φέρεται να είπε στο παιδί ότι θα του δώσει και χρήματα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του ενώ στο ίδιο λεωφορείο επιχείρησε να επιτεθεί και σε άλλο παιδί.

Αναγνωρίστηκε και συνελήφθη ο δράστης

Έπειτα από έρευνα ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε και από τη 15χρονη η οικογένεια της οποίας υπέβαλε μήνυση.

Κατηγορείται εκτός για απόπειρα σε ασέλγεια έναντι αμοιβής, και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης:

Μήλος: 17χρονος καταγγέλλει βασανισμό μέσα σε αστυνομικό τμήμα – «Το παιδί έφαγε ξύλο γιατί δεν κατέδωσε κανέναν», λέει η μητέρα του

Απομακρύνεται η νταλίκα που έπεσε από γέφυρα στη Θεσσαλονίκη (Photos)

Ρόδος: Πλημμύρες και κατολισθήσεις – Ποτάμια οι δρόμοι «καταπίνουν» αυτοκίνητα (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:58