search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:45
MENU CLOSE

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά της αποχώρησης των 9 βουλευτών

23.11.2023 16:50
kasselakis 543- new

Υπό το φως της διάσπασης που είναι πια γεγονός μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιχειρήσει να απαντήσει στην κίνηση της ομάδας Αχτσιόγλου να αποχωρήσει και να προχωρήσει στη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σηματοδοτώντας τη διάσπαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την συνεχιζόμενη εσωστρέφεια του τελευταίου διαστήματος.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη Πολιτική Γραμματεία μετά την αποχώρηση των «6+6», αλλά και του μπαράζ αποχωρήσεων τις τελευταίες ημέρες και από την Κεντρική Επιτροπή.

Από την Πολιτική Γραμματεία έχουν αποχωρήσει 9 μέλη της «Ομπρέλας» και 8 μέλη της ομάδας «6+6» από τα 41 μέλη που αριθμεί συνολικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει από τους 9 βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους. Επίσης, αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα ηγετική ομάδα του κόμματος.

Απών από τη συνεδρίαση είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, που κατά πληροφορίες, θα συμμετείχε κανονικά στη συνεδρίαση, εάν μία προσωπική υποχρέωση δεν τον είχε υποχρεώσει να βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ανταλλαγή «πυρών» μετά το μπαράζ αποχωρήσεων – Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη και ομάδας Αχτσιόγλου

Μητσοτάκης: Του έκαναν δώρο ένα…κασελάκι στα Καμένα Βούρλα – Η αντίδρασή του (Video)

Πώς διαμορφώνεται το κοινοβουλευτικό τοπίο μετά τις αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Σπαρτιάτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:41