search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:13
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Συναντήθηκε με συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Εργασίας (Videos)

24.11.2023 17:45
adonis2-new

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να προσεγγίσει με έναν διαφορετικό τρόπο τους συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον διάλογο που είχε με στους συνταξιούχους.

Ο υπουργός Εργασίας αφού συνομίλησε μαζί τους, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέβηκε στο γραφείο του, αφότου είχε και ένα σφικτό εναγκαλισμό με μία συνταξιούχο.

«Πριν λίγο έφτασε η πορεία των συνταξιούχων στο Υπουργείο Εργασίας. Κατεβήκαμε με τον υφυπουργό και τους υποδεχθήκαμε με τις πόρτες του Υπουργείου ανοικτές. Εμείς δεν αντιδικούμε με τους συνταξιούχους τους οποίους υπηρετούμε όσο μπορούμε καλύτερα», έγραψε στο Χ, ανακοινώνοντας ότι περιμένει αντιπροσωπεία τους.

Αργότερα ανέβασε νέο βίντεο από τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία τους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Χυδαία η ανάρτηση Κασσελάκη» απαντά η ομάδα Αχτσιόγλου – «Μπήκε στην Αριστερά ως διεκδικητής καρέκλας και κάνει μαθήματα… ανιδιοτέλειας»

Στα άκρα η σύγκρουση για τα Τέμπη: Επίθεση Ανδρουλάκη σε ΚΚΕ – Για επιχείρηση συγκάλυψης μιλά ο Φάμελλος, για το «τρίγωνο της συμφοράς» ο Κουτσούμπας

Κασσελάκης σε επαγγελματίες εστίασης: Ο Μητσοτάκης έλεγε για μειώσεις φόρων και τώρα πέφτει ένα άδικο, χαράτσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:12