search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:32
MENU CLOSE

Φορολογικό Νομοσχέδιο: Με non paper και δημοσκοπήσεις απαντά η κυβέρνηση στις αντιδράσεις 

27.11.2023 06:32
megaro maximos

Τον τρόπο για να προχωρήσει το φορολογικό νομοσχέδιο παρά τις αντιδράσεις των ελεύθερων επαγγελματιών έχει βρει η κυβέρνηση. Και αναφερόμαστε στην επικοινωνιακή διαχείριση αφού ο Πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι δε θα κάνει βήμα πίσω. 

Ποιος είναι ο τρόπος; Τα Νon Paper με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αναφορικά με την άποψη των πολιτών για τις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ οι πολίτες βλέπουν προς θετική κατεύθυνση τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση. Το 40% δηλώνει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά χρειάζονται κάποιες διορθώσεις, ενώ το 19% απαντά ότι είναι στην απολύτως σωστή κατεύθυνση, έναντι ποσοστού 30% που θεωρεί ότι είναι λάθος, ενώ ένα 11% δεν απάντησε. 

Σχετικά με τον νέο τρόπο φορολόγησης, οι αυτοαπασχολούμενοι που ερωτήθηκαν απάντησαν σε ποσοστό 46% πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, ενώ το 47% απάντησε πως είναι σε λανθασμένη. 

Μαζί με τις δημοσκοπήσεις θα προβάλλουν και δηλώσεις του Πρωθυπουργού  οι οποίες – όπως λένε – δείχνουν συνέπεια: «Θέλω και θα μειώσω το τέλος επιτηδεύματος, υπό την προϋπόθεση ότι θα βελτιωθεί η φορολογική συμμόρφωση. Αυτά λέγαμε προεκλογικά, αυτά κάνουμε και τώρα και η βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης συμβαδίζει με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής». Αυτό ανέφερε μάλιστα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη.  

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Εσύ είσαι σαν φωτομοντέλο, γιατί ασχολείσαι με την πολιτική;» – Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πάνος Ρήγας: Η άβολη στιγμή που μιλά για την αποχώρηση του γιου του από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Πόπη Τσαπανίδου: Διέσχισε τον Ατλαντικό ωκεανό με πλοίο – «Έτρεμε η ψυχή μου» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:32