search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:55
MENU CLOSE

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Με βίασε καθηγητής Πανεπιστημίου – Έπρεπε να υποστώ τον βιασμό γιατί κινδύνευε η ζωή μου» (Video)

27.11.2023 01:05
viasmos_pixabay
@pixabay

Για τον βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη από καθηγητή Πανεπιστημίου μίλησε η Δώρα Κώτση Φελίτσι.

Όπως περιγράφει στο Mega, η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το 1997, σε ηλικία 19 ετών. «Το 1997 ήμουν 19 ετών όταν με πλησίασε ο καθηγητής που είχα στο πρώτο έτος. Μου έκανε αμέσως πρόταση να βγούμε, που μου προκάλεσε μεγάλη αμηχανία. Βγήκαμε και δυστυχώς αυτό κατέληξε σε μία άσχημη εμπειρία που στιγμάτισε τη ζωή μου. Μου ζήτησε να πάμε για δείπνο. Μετά μου έκανε πρόταση να πάω στο σπίτι του και δέχτηκα με δισταγμό. Όταν άνοιξε η πόρτα ξαφνικά άλλαξε τελείως. Άρχισε να με σπρώχνει, οπότε όλα αυτά άρχισαν να με τρομοκρατούν. Προσπαθούσα να βρω τρόπο να ξεφύγω. Τον εκλιπαρούσα ότι είναι η πρώτη μου φορά, ότι έγινε παρεξήγηση. Έκανε σαν να μη με άκουγε. Δεν είχα διέξοδο, έπρεπε να το υποστώ αυτό για να μπορέσω να φύγω, γιατί ίσως να κινδύνευε η ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα αναφέρει πως, μετά τον βιασμό της, ο βιαστής της άρχισε να της μιλά για τα προσωπικά του τραύματα και τη ρώτησε: «στενοχωριέσαι που έχω περάσει τόσο δύσκολα;».

Παρά το γεγονός ότι εκείνη έφυγε από την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, ωστόσο το 2018 πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον καθηγητή της καθώς, εξακολουθούσε να διατηρεί τη θέση του στο πανεπιστήμιο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από Δευτέρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τη Δευτέρα

Κεντρική Μακεδονία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:53