search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:15
MENU CLOSE

Αυγέρη: «Τι κάνουν οι υπουργοί όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!» (Video)

28.11.2023 16:07
dora avgeri

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη κυβέρνηση, στην οποία οι υπουργοί ελπίζουν να… πέσουν θύματα παρακολούθησης!», αναφέρει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη σε on camera δήλωσή της, με αφορμή τα όσα υποστήριξε τη Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σχετικά με την παρακολούθησή του μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator.

«Και τελικά τι κάνουν  οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!

Ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ποιος τον παρακολούθησε;

Γι’ αυτό δεν κάνει μήνυση;

Από όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι τουλάχιστον τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης από το Predator.

Κανείς τους δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ούτε πρόστιμο θα επιβληθεί στην ΕΥΠ, καθώς αυτό αποφάσισε η ΑΔΑΕ, με τη νέα της σύνθεση. Όπως τη διαμόρφωσε η κυβέρνηση με αντικοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις. Για να καλυφθεί το Μαξίμου και να μην αποκαλυφθεί πού βρίσκεται ο «εγκέφαλος» του δικτύου παρακολουθήσεων.

Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία.

Να είναι σίγουροι όμως. Γι’ αυτή την υπόθεση που  τραυματίζει σοβαρά τη Δημοκρατία και εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι ευθύνες θα αποδοθούν!» καταλήγει η κα Αυγέρη.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: Απρεπής η στάση του Σούνακ – Εθνικό ζήτημα η επανένωση των Γλυπτών

Δήλωση Γεραπετρίτη με νόημα: Δεν ξέρω αν η ακύρωση της συνάντησης έγινε για τα Γλυπτά ή όχι (video)

Nεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση μας – Πρότεινε να πάμε για ένα ποτό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:15