search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:20
MENU CLOSE

Διαδοχικές ανατροπές στην κορυφής της τηλεθέασης- Πρώτος σε προτιμήσεις ο Alpha την Τετάρτη

30.11.2023 20:29
Alpha-new

Το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης αλλάζει μέγεθος από μέρα σε μέρα, αλλάζει όμως και χέρια. Την Τετάρτη πάντως 29/11 τις περισσότερες προτιμήσεις συγκέντρωσε ο Alpha.

Την Τρίτη το μεγαλύτερο κομμάτι (15%) είχε ο ΑΝΤ1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ που είχε πετύχει τη Δευτέρα το Mega.

Εν ολίγοις ο ανταγωνισμός κλιμακώνεται και επίσης η εναλλαγή αυτή υπογραμμίζει την κινητικότητα μερίδας τηλεθεατών τέτοια η οποία φαίνεται να έχει ρυθμιστικό ρόλο.

Τρία κανάλια χθες είχαν σχεδόν ίδιο μερίδιο τηλεθέασης. Είχαν μεν ίδιο ακέραιο αριθμό (13) αλλά η κατανομή κρίθηκε στα δεκαδικά ψηφία. Στην «κόντρα» που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε Star και Σκάι για το τέταρτο και πέμπτο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, υπερίσχυε το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, ενώ για τις θέσεις 6 και 7 το Open επικράτησε της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου – Απόψε στις 24:00

ΕΣΡ: Οδηγία στα κανάλια να προσέχουν την κατάλληλη σήμανση στα τηλεοπτικά προγράμματα

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος: Θα ήθελα να πάρω μερικά κεφάλια εξουσίας σαν τον Δελή Μόφορη – Ο ηθοποιός μιλά στο topontiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02