search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Η τολμηρή ερωτική σκηνή Χρήστου – Αφροδίτης που… αναστάτωσε! (Video)

30.11.2023 08:54
skini-new

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Mega στη Γη της Ελιάς, το βράδυ της Τετάρτης με τις εξελίξεις να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της σειράς.

Η Αριάδνη βρίσκεται χαμένη στις σκέψεις της, καθώς λίγο πριν τον γάμο του Χρήστου οι δυο τους έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί στο μαγαζί όπου θα γινόταν το γαμήλιο γλέντι.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος και η Αφροδίτη απολαμβάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους με το κοινό να παρακολουθεί μια πολύ δυνατή σκηνή ανάμεσα στους νεόνυμφους.

Ο γοητευτικός σερβιτόρος της Μάνης (Χρήστος Μίχας) και η νέα γιατρός του χωριού (Νικόλ Χριστοδούλου) επιδόθηκαν σε… τολμηρές σκηνές!

Άραγε το ένοχο μυστικό της Αριάδνης και του Χρήστου θα φέρει ρήξη στο νεόνυμφο ζευγάρι;

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Δεκέμβριο

Αχτσιόγλου: Πρώτη συνέντευξη μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την διάσπαση – Στο δελτίο του Ant1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μόνιμη κάτοικος του ρετιρέ της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:25