search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:41
MENU CLOSE

Μόνιμη κάτοικος του ρετιρέ της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

29.11.2023 20:36
tiletheasi

Στην αποκορύφωση του τηλεοπτικού ανταγωνισμού, στη «μάχη» των «μαχών», τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης,  η «Γη της ελιάς» με άνεση αντέχει στις πιέσεις που δέχεται και για μια ακόμη ημέρα συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα.

Ο «Σασμός» ήταν δεύτερη επιλογή και τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα «ψηφίστηκε» η ιστορικών αναφορών σειρά περιπέτειας «Η μάγισσα».

Αντίστοιχες κόντρες αναπτύχθηκαν και στις προηγούμενες τηλεοπτικές ζώνες.

Είναι σαφές πλέον ότι ποσοστά τηλεθέασης που είχαμε δει να σημειώνουν ελληνικές σειρές σε προηγούμενες σεζόν, δύσκολα θα δούμε φέτος.

Οι πολλές και καλές παραγωγές συντελούν στον κατακερματισμό των τηλεθεατών ο οποίος αποτυπώνεται στις τηλεθεαματικότητες των επιλογών που κάνουν.

Ενδεικτικά, την ίδια ημέρα (28/11/2022) της περσινής σεζόν η σειρά «Η γη της ελιάς» είχε τηλεθέαση 12,3% – πρώτη σε προτιμήσεις- και η σειρά «Σασμός», 11,7%. Να συνεκτιμηθεί ότι εκείνη την χρονική περίοδο ήταν σε εξέλιξη και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Στην τέταρτη θέση του χθεσινού τηλεβαρόμετρου «πάτησε» η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», δύο θέσεις πιο πάνω από την Δευτέρα, αλλά με τηλεθέαση λιγότερη κατά 0,4% σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Ο «Τροχός της τύχης» υποχώρησε μια θέση, αντιθέτως ο «Έρωτας φυγάς» ανέβηκε μια, κερδίζοντας μια ακόμη «μονομαχία» με τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Στην άλλη κόντρα του prime time, εκείνη ανάμεσα στις σειρές «Το ναυάγιο» και «Παγιδευμένοι», επικράτησε η σειρά του Mega, από την οποία φαίνεται να «ψαλίδισε» τηλεθέαση η σειρά του ΑΝΤ1, κρίνοντας από την απόδοση που είχε από τη μία ημέρα στην άλλη.

Στη δεκάδα ξεχώρισε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, το μόνο της τυπολογίας του που πλασαρίστηκε στην δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της ημέρας, όπως τα δυναμομέτρησε η Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Στις προτεραιότητες η αδειοδότηση τηλεοπτικών θεματικών αδειών και η ρύθμιση του ραδιοφωνικού χάους

Ο ΑΝΤ1 «πάτησε» την Τρίτη το ρεκόρ τηλεθέασης του Mega και ισοφάρισαν για σεζόν

Φλερτ ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 με τον Λαζόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:41