search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:46
MENU CLOSE

Netflix: Πέντε action σειρές για το Σαββατοκύριακο

01.12.2023 13:13
netflix

Αν σας αρέσει η δράση και δεν έχετε κι ιδιαίτερα πλάνα για το Σαββατοκύριακο το Netflix έχει στην πλατφόρμα του καινούργιες και παλιές action σειρές που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Το Obliterated είναι η νέα προσθήκη στο Netflix και υπόσχεται ότι τα συνδυάζει όλα περιπέτεια, πάρτι και πολύ πολύ τρέξιμο στο Las Vegas. Αναλυτικά οι προτάσεις μας.

Obliterated

Κωμωδία δράσης υψηλών οκτανίων που αφηγείται την ιστορία μιας ελίτ ομάδας ειδικών δυνάμεων που εμποδίζει μια θανάσιμη απειλή στο Λας Βέγκας. Μετά το εορταστικό πάρτι τους, γεμάτο ποτό, ναρκωτικά και σεξ, η ομάδα ανακαλύπτει ότι η βόμβα που απενεργοποίησαν ήταν ψεύτικη. Η πλέον μεθυσμένη ομάδα πρέπει να παλέψει με τις αδυναμίες της, να ξεπεράσει τα προσωπικά της ζητήματα, να βρει την πραγματική βόμβα και να σώσει τον κόσμο.


The Night Agent

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάθιου Κουέρκ, η σειρά δέκα επεισοδίων  ακολουθεί έναν χαμηλόβαθμο πράκτορα του FBI, τον Πίτερ Σάδερλαντ -στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γκάμπριελ Μπάσο, ο οποίος εργάζεται στα υπόγεια του Λευκού Οίκου και είναι επιφορτισμένος με μία γραμμή έκτακτης ανάγκης στο Τμήμα Νυχτερινής Δράσης -ένα τηλέφωνο που δεν χτυπά ποτέ. Όταν κάποτε το τηλέφωνο αυτό χτυπάει και ο Πίτερ απαντά στην κλήση κινδύνου μίας ειδικού στην κυβερνοασφάλεια, βρίσκεται στα ίχνη μίας μεγάλης συνωμοσίας κατασκόπων και σε ένα ανελέητο κυνηγητό.


The Recruit

Ένας νεαρός δικηγόρος της CIA μπλέκει σε έναν ιστό επικίνδυνων διεθνών πολιτικών εξουσίας, όταν μια πρώην συνεργάτιδα απειλεί να αποκαλύψει τη φύση της μακροχρόνιας σχέσης της με την υπηρεσία, αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα.


Who is Erin Carter

Η σειρά οκτώ επεισοδίων, θα ακολουθήσει την Erin Collantes, μια Βρετανίδα δασκάλα που ζει στην Ισπανία η οποία βρίσκεται παγιδευμένη σε μια ληστεία κάποιου σούπερ μάρκετ. Όταν ένας από τους ληστές ισχυρίζεται ότι την αναγνωρίζει, απειλείται να ξετυλιχτεί το παρελθόν της, ενώ εκείνη θα πρέπει να αγωνιστεί για να σώσει την οικογένειά της.


Kaleidoscope

Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών διεξάγεται στο Λευκό Επεισόδιο. Τα γεγονότα στα υπόλοιπα επεισόδια διαδραματίζονται από 24 χρόνια πριν έως και 6 μήνες μετά τη ληστεία και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με όποια σειρά θέλετε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «εισβάλλει» στον Σασμό

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός»- Έβαλε «φρένο» στο ράλι της σειράς «Η γης της ελιάς»

Netflix: Οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Δεκέμβριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:45