search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός»- Έβαλε «φρένο» στο ράλι της σειράς «Η γης της ελιάς»

30.11.2023 20:43
sasmos

Ο «Σασμός» έβαλε…τελεία στο σερί παραμονής της σειράς «Η γη της ελιάς» στην κορυφή της τηλεθέασης. Βέβαια αυτό δεν έγινε τυχαία. Το επεισόδιο της σειράς του Mega η οποία μεταδίδεται- κανονικά- ακριβώς «απέναντι» από τη σειρά του Alpha εχθές είχε «κουτσουρεμένη» διάρκεια διότι το κανάλι μετέδιδε τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης- Νάπολι στο πλαίσιο της συμβατικής υποχρέωσης που είχε για το Champions League.

Η «Μάγισσα» αποτέλεσε- σταθερό- πόλο έλξης τηλεθεατών καθώς ο κύριος ογκος που την επέλεξε και χθες και προχθές περέμεινε αμετάβλητος.

Τέταρτη επιλογή της ημέρας αναδείχθηκε σύμφωνα με τη Nielsen η «σημαία» του Open, η σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» και πέμπτη επιλογή ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».
Εξαιτίας των πιέσεων που δέχθηκε από τον ανταγωνισμό, η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» υποχώρησε κατά δύο θέσεις σε σχέση με την Τρίτη καταγράφοντας μικρές μεν αλλά καθοριστικές για την κατάταξη της απώλειες.

Στο ραντεβού της η ιστορική δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», έχει τους φανάτικους της για τούτο και επανήλθε στο Top 10 και μάλιστα με τηλεθέαση καλύτερη από εκείνη που είχε καταφέρει πριν από μία εβοδμάδα.

Ο «Παράδεισος των κυριών» κέρδισε μερικούς πόντους τηλεθέασης όχι ικανούς για να τον μετακινήσουν σε υψηλότερη θέση τηλεθέασης από αυτή που διακρίθηκε και ήταν στην ίδια από την προηγούμενη ημέρα.

Την δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της ημέρας συμπλήρωσαν η απευθείας μετάδοση του ματς Ρεαλ Μαδρίτης- Νάπολι και η αθλητική εκπομπή «Pre game show» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Διαδοχικές ανατροπές στην κορυφής της τηλεθέασης- Πρώτος σε προτιμήσεις ο Alpha την Τετάρτη

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου – Απόψε στις 24:00

ΕΣΡ: Οδηγία στα κανάλια να προσέχουν την κατάλληλη σήμανση στα τηλεοπτικά προγράμματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32