search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 56χρονο – Γνωστό στις αρχές το θύμα (video)

01.12.2023 08:59
peripolikonyxta

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν πίσω από την εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 την Πέμπτη (30/11) και στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (1/12) το Mega οι Αρχές αναφέρουν ότι πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό και η ενέδρα εκτιμάται ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στην οδό Αίαντος στο Παλαιό Φάληρο από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος πυροβόλησε τον 56χρονο, με μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει στο στήθος.

Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Μία από τις σφαίρες φέρεται να βρέθηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, ενώ ο 56χρονος ζούσε στον 5ο.

Γνωστός στις αρχές

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει το πλούσιο ποινικό παρελθόν του θύματος, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν φύλλο και φτερό τις υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί αναζητώντας στοιχεία που πιθανόν τους «δείξουν» αυτόν ή αυτούς που τον ήθελαν νεκρό.

Όπως αναφέρει το protothema, ο 56χρονος είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί αρκετές φορές και είχε κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ το θύμα λεγόταν Thimi Roland Droboniku, ενώ το  ψευδώνυμο του ήταν Prifti, που σημαίνει παπάς.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα – Τελευταία στιγμή σώθηκε ο ένοικός του

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 7,1 εκατ. ευρώ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13