search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:43
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε τέσσερις τροπολογίες για τα «κόκκινα» δάνεια

01.12.2023 10:43
androulakis_0112_1460-820_new

Νέα πρωτοβουλία για την προστασία των δανειοληπτών και των ευάλωτων οφειλετών αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, καταθέτοντας στη Βουλή τέσσερις τροπολογίες για τα «κόκκινα» δάνεια.

Με πρώτο υπογράφοντα τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, το ΠΑΣΟΚ ξεδιπλώνει τη στρατηγική του για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τη μεσαία τάξη με στόχο τη διαμόρφωση μιας «προοδευτικής εναλλακτικής» στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Η πρώτη τροπολογία αφορά στην βιώσιμη ρύθμιση οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση, τους ασφαλιστικούς φορείς και τους Δήμους με καθιέρωση 120 μηνιαίων δόσεων και η δεύτερη στην προστασία των εγγυητών τραπεζικών δανείων και πιστώσεων.

Η τρίτη τροπολογία αφορά στην προστασία της κύριας κατοικίας της αγροτικής ιδιοκτησίας και το δικαίωμα προαίρεσης του δανειολήπτη στην αγορά του δανείου του και η τέταρτη στην προστασία των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο από τις ακραίες διακυμάνσεις της συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Η τροπολογία για τις 120 δόσεις

Η τροπολογία για την προστασία των εγγυητών τραπεζικών δανείων και πιστώσεων

Η τροπολογία για την προστασία της κύριας κατοικίας της αγροτικής ιδιοκτησίας και το δικαίωμα προαίρεσης του δανειολήπτη στην αγορά του δανείου του

Η τροπολογία για την προστασία των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο από τις ακραίες διακυμάνσεις της συναλλαγματικής ισοτιμίας

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος για επίσκεψη Ερντογάν: Θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν κοινό τόπο για να απομακλιμακώσουμε την ένταση (video)

Αλέκα Παπαρήγα: Εμείς στο ΚΚΕ δεν δώσαμε κανένα δαχτυλίδι στον Κουτσούμπα (video)

Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια και τους servicers 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:41