search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:09
MENU CLOSE

«Απασφάλισε» η Μαρία Καλάβρια κατά Λιάγκα – Μικρούτσικου: «Να μαζευτούν και να προσέχουμε τι λέμε»

02.12.2023 15:40
kalavria_liagkas_mikroutsikos

Για τα σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το “Celebrity” μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλάβρια.

«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Ο κύριος Λιάγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα  από πίσω στην κοινωνία που μπορεί να ξεφτιλίσουν, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Καλό θα είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λέμε», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα σχόλια του, η Μαρία Καλάβρια είπε: «Το Big Brother είναι καλύτερο από το Celebrity; Αυτό το ριάλιτι δεν θα έπρεπε καν να παίζει. Θα πρέπει να προσέχει και να κοιτούν τι έχουν κάνει οι ίδιοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο συγκεκριμένος έχει πάει στο χειρότερο ριάλιτι όλων. Καλό είναι να μαζεύονται».

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Δεν γνωρίζω ποτέ θα παντρευτεί και δεν υπάρχει καμία κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Cher: Αποκάλυψε τι πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες έστω μια φορά στη ζωή τους

Δήμητρα Ματσούκα: Πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της στο θέατρο που εμφανίζεται (Video)

Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Ουγγαρέζο;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:09