search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Ουγγαρέζο;

02.12.2023 12:20
koutselini_synatsaki

Θέση για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή ατάκα που ειπώθηκε πριν από 9 χρόνια, πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν καταλαβαίνει την επίθεση που έγινε προς τη Μαίρη Συνατσάκη, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε την κόρη της, αφού αυτό ουδέποτε δεν συνέβη.

«Πολλά ακούστηκαν γι’ αυτή την τηλεοπτική κόντρα, μετά από εννέα χρόνια. Δε το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι το ότι είπε ότι έβρισε το παιδί της, ενώ δεν έβρισε το παιδί της. Το ότι μπορεί να μην είναι σωστό να ασχολιόμαστε με τα παιδιά των άλλων, ναι θα συμφωνήσω. Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη είπε “i rest my case”, δεν είπε τίποτα. Δε ξέρεις που αναφέρεται… Δε καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε ενώ δεν έβρισε. Που το αστείο ήταν του Ουγγαρέζου, και ούτε εμένα μου άρεσε, το βρήκα κακό χιούμορ, αλλά εντάξει θα πεις και μια βλακεία στα τόσα χρόνια. Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Ουγγαρέζο;», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το θέμα είναι, γιατί το βίωσε όλο αυτό ξαφνικά η Μαίρη χωρίς να φταίει; … Δε καταλαβαίνω πραγματικά γιατί αυτή η επίθεση σε ένα κορίτσι που δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη στιγμή. Έχει τη ζωή της με το παιδάκι της, έχει την εταιρεία της. Δεν ενοχλεί κανέναν» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Ζαλμάς για «Έρωτα Φυγά»: «Ψέμα ότι η σειρά σταματάει επειδή έφυγα εγώ» (Video)

Νικολέτα Βλαβιανού για το μπούλινγκ στο σχολείο: «Λέγανε για μένα… το ορφανό, το ορφανό»

Γιάννα Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:17