search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:03
MENU CLOSE

Νικολέτα Βλαβιανού για το μπούλινγκ στο σχολείο: «Λέγανε για μένα… το ορφανό, το ορφανό»

02.12.2023 08:57
nikoletta_vlavianou

Για τον σπουδαιότερο «ρόλο» της ζωής της -εκείνον της γιαγιάς- για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Είναι ένα μεγάλο δώρο ο εγγονός μου. Έχω ένα πολύ μεγάλο δέσιμο με την κόρη μου Μαρία, γιατί είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια και την αγαπώ πάρα πολύ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην ουσία, έχω δύο παιδιά. Κάθομαι και τον χαζεύω τον εγγονό μου. Είναι μεγάλο σχολείο το να έχεις ένα μωρό μέσα στο σπίτι. Η ζωή είναι άλλα πράγματα, όχι αυτά που κυνηγάμε, υπάρχουν πιο ουσιαστικά. Ο εγγονός μου μου άλλαξε τα πάντα», επισήμανε η ηθοποιός.

«Τον μπαμπά μου δεν τον γνώρισα ποτέ. Πέθανε όταν ήμουν τεσσάρων μηνών. Δεν μου έλειψε όσο ήμουν παιδί, γιατί είχα τη μητέρα μου που μου πρόσφερε τα πάντα. Μπορώ να σου πω ότι ένιωσα την απουσία του αρκετά μεγαλύτερη, όταν γέννησα για παράδειγμα. Αυτό που θυμάμαι σαν παιδί, ήταν το μπούλινγκ που είχα δεχτεί στο σχολείο. Λέγανε τότε τα άλλα παιδιά για μένα, “το ορφανό, το ορφανό”. Αυτό με είχε σημαδέψει τότε», συνέχισε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Πρώτη έξοδος μετά την κυκλοφορία του «Endgame»

Ημερολόγιο Pirelli 2024: Ναόμι Κάμπελ και Ίντρις Έλμπα στη «διαχρονική» συλλογή «σούπερ ηρώων» (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:59