search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52
MENU CLOSE

Σέρρες: 15χρονη κατήγγειλε 36χρονο για βιασμό

02.12.2023 15:05
viasmos new

Μια 15χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από έναν 36χρονο αλβανικής καταγωγής, σε χωριό του δήμου Νέας Ζίχνης, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, η ανήλικη κοπέλα δεν μοιράστηκε με κανέναν την τραυματική εμπειρία της και πήγε κανονικά την επόμενη ημέρα στο σχολείο.

Κάποια στιγμή λιποθύμησε, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να την ρωτήσουν τι συνέβη, και τότε, η 15χρονη άρχισε να κλαίει και φέρεται να τους είπε ότι την βίασε ο 36χρονος.

Σημειώνεται πως έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 15χρονη να γνωριζόταν με τον 36χρονο. Ο πατέρας της, από την πλευρά του, τονίζει πως πρόκειται για ένα άγνωστο, σε αυτόν, πρόσωπο. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά με προσοχή την υπόθεση, ενώ κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση που θα δώσει η ανήλικη παρουσία ψυχολόγου.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας: Αλλοιώθηκαν στοιχεία της δικογραφίας – «Οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Κακοκαιρία «εξπρές» με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι

Πυροσβεστική: «Κλείνουμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια πριν φύγουμε από το σπίτι» – Το μήνυμα στους πολίτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52