search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:12
MENU CLOSE

Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω – Tο είδα με τα μάτια μου»

03.12.2023 15:16
kimoylis-doyka-chrisikoy-new

Για τις τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Δώρα Χρυσικού.

«Για μένα είναι μία κακή δημοσιότητα. Είναι μία δημοσιότητα που δεν θα ήθελα ποτέ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο κι έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλώ για τη δουλειά μου και ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως μίλησα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

«Αυτό είναι μία διαδικασία που έχουμε βρεθεί εμείς αμυνόμενοι. Δεν ξεκινήσαμε καμία δικαστική διαδικασία. Μας έγινε μία αγωγή οπότε το κάναμε αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος. Όλα αυτά θα φανούν στο χρόνο, στις δίκες που θα γίνουν. Η τελευταία αυτή εξέλιξη φορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και της Ζέτα Δούκα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία».

«Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω», επισήμανε η ηθοποιός. «Δεν παίρνω τίποτα από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ. Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά όφειλα να πω την αλήθεια και αυτό έπραξα. Η Ζέτα είπε την αλήθεια κι εγώ είμαι αυτόπτης μάρτυρας και ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη, είναι δεύτερο κομμάτι. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και αυτό είπα. Φυσικά και ο Γιώργος Κιμούλης έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το καταλαβαίνω αυτό», επισήμανε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Τα κορίτσια του Λος Άντζελες, πηγή έμπνευσης για το show Balenciaga (Photos)

Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Καραμανλής έπιασε τον Φρέντυ από τον γιακά και τον έβρισε – Μας είχαν ολες οι εφημερίδες» (Video)

Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 8 μήνες σχέσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:11