search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:53
MENU CLOSE

Super League: Επιστροφή στο κυνήγι της κορυφής για τους «αιώνιους» – Όλο το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

03.12.2023 10:13
PODOSFAIRO

Τρεις μόλις μέρες μετά τις ευρωπαϊκές τους ήττες από Βιγιαρεάλ και Φράιμπουργκ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα επιστρέφουν στις εν ελλάδι υποχρεώσεις τους στην Super League με στόχο τις νίκες που θα τους διατηρήσουν σε τροχιά κορυφής.

Στις 16:30 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στον Βόλο από την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που θα μοιάζει περισσότερο με εντός έδρας αναμέτρηση για τους «ερυθρόλευκους» καθώς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να γίνει «απόβαση» από πάνω από 5.000 οπαδούς τους.

Στις 19:30 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου και με νίκη θα κλείσει τον πρώτο γύρο με τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή Χειμώνα» καθώς η 13η είναι και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της Κυριακής συμπληρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:30 ενώ η αυλαία άνοιξε το Σάββατο με τον Παναιτωλικό να νικάει με 3-0 την Κηφισιά και τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 τον Πανσερραϊκό.

Η αυλαία πέφτει την Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Λαμία σε ένα παιχνίδι που θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων αν δεν νικήσει ο «Δικέφαλος» ενώ την ίδια μέρα, στην Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται και το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου:
Παναιτωλικός-Κηφισιά 3-0
Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 1-0

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου:
16:30 Βόλος-Ολυμπιακός
17:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου:
18:00 ΠΑΟΚ-Λαμία
21:00 ΑΕΚ-Άρης

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: «Πάγωσαν» όλοι από τα βογγητά την ώρα της κλήρωσης (Video)

Euro 2024: Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αν προκριθεί η Ελλάδα – Όμιλος «φωτιά»

Νίκος Γκάλης για το ντεμπούτο του στον Άρη: «Πολλοί είχαν αμφιβολίες για μένα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:53