search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:12
MENU CLOSE

Προειδοποιήσεις από Τουρκία: Το Ισραήλ θα έχει «σοβαρές συνέπειες» εάν στοχοποιήσει αξιωματούχους της Χαμάς στο εξωτερικό

04.12.2023 18:05
HAMAS-1

Η Τουρκία προειδοποίησε το Ισραήλ για «σοβαρές» επιπτώσεις εάν επιχειρήσει να καταδιώξει μέλη της Χαμάς που ζουν εκτός Παλαιστίνης.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Kan του Ισραήλ ανέφερε την Κυριακή ότι το Ισραήλ θα «εξαρθρώσει» στοιχεία της Χαμάς στον Λίβανο, την Τουρκία και το Κατάρ «ακόμα κι αν χρειαστούν χρόνια», όπως δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας Shin Bet του Ισραήλ.

«Έγιναν οι απαραίτητες προειδοποιήσεις στους συνομιλητές με βάση τις ειδήσεις των δηλώσεων Ισραηλινών αξιωματούχων και εκφράστηκε στο Ισραήλ ότι [μια τέτοια πράξη] θα είχε σοβαρές συνέπειες», δήλωσε Τούρκος αξιωματούχος πληροφοριών.

Οποιαδήποτε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση θα έχει σοβαρές συνέπειες, δήλωσαν οι ίδιες τουρκικές πηγές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου Anadolu, οι Τούρκοι αξιωματούχοι «υπενθύμισαν ότι διάφορες μυστικές υπηρεσίες είχαν στο παρελθόν προσπαθήσει να πραγματοποιήσουν παράνομες δραστηριότητες στο έδαφος της Τουρκικής Δημοκρατίας» και τόνισαν ότι «ανάλογες επιχειρήσεις από οποιαδήποτε υπηρεσία δεν θα γίνουν ανεκτές».

Η αμερικανική Wall Street Journal έγραψε ότι το Ισραήλ καταστρώνει σχέδια για να εξοντώσει μέλη της Χαμάς που ζουν εκτός Παλαιστινιακών Εδαφών.

Διαβάστε επίσης:

Ανθρωπιστικές οργανώσεις κατηγορούν την Ολλανδία για «συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου» στη Γάζα

Ισπανία: «Οσμή» σκανδάλου στο παλάτι – Φήμες ότι η βασίλισσα Λετίθια είχε δεσμό με τον πρώην κουνιάδο της

Kiss: «The End of the Road» για τη θρυλική μπάντα – Mόνο με… avatars στο εξής τα live τους (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:10