search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών – «Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου»

06.12.2023 21:19
tempi-didimes-new

Συγκινεί με την ανάρτησή του ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέρφη τους στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο πατέρας τους ονομάζεται Νίκος και σήμερα είναι η ονομαστική του εορτή, με τον ίδιο να εκφράζει τα συναισθήματά του για τη μεγάλη απώλεια.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τις κόρες του και την ανιψιά του στο Facebook, 9 και πλέον μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς σήμερα είναι η ονομαστική του εορτή, η πρώτη χωρίς τα παιδιά του και την αγαπημένη του ανιψιά.

«Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δυο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων (…) Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα», γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιάς.

Διαβάστε επίσης:

Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ – «Θα το πάω μέχρι τέλους – Η κοινωνία γνωρίζει, πρέπει να μιλήσει»

Στη φυλακή ο Don Leon και τα μέλη της σπείρας που ανατίναζε ATM – Όλο το απολογητικό υπόμνημα του τράπερ

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό το Σαββατοκύριακο με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36