search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:55
MENU CLOSE

Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ – «Θα το πάω μέχρι τέλους – Η κοινωνία γνωρίζει, πρέπει να μιλήσει»

06.12.2023 18:24
araxova-new

Οργή και αποτροπιασμός επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μετά τον βάναυσο βασανισμό σκύλου στην Αράχωβα, ο οποίος τελικά οδήγησε και στον θάνατό του.

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ ξεσπά και ζητάει απ’ όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται κατεπείγουσα έρευνα, ενώ ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

«Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, μιλώντας στο Mega. «Δεν έφευγε μακριά, πήγαινε στα 100 με 200 μέτρα και τον έβλεπα», είπε ο ίδιος για τον σκύλο του. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Αυτά που ακούγονται για κάμερες, παίκτες ριάλιτι δεν έχουν επιβεβαιωθεί».

«Η κοινωνία γνωρίζει, πρέπει να μιλήσει – όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει», τόνισε για τον Όλιβερ. «Τον γνώριζαν όλοι, γνώριζαν όλοι την οικογένειά μου», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι δεν είχε προστριβές με άλλους, «ήταν ένα ήσυχο σκυλί εδώ και 8 χρόνια, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

Η αστυνομία πλέον κάνει νέες έρευνες στην περιοχή που ήταν ο Όλιβερ. Σημειώνεται ότι το σκυλί έδωσε μεγάλο αγώνα μετά την κακοποίηση που υπέστη προκειμένου να γυρίσει πίσω στο σπίτι του.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει πού συνέβη η άγρια κακοποίηση του χάσκι που έχει προκαλέσει κοινωνική κατακραυγή, την ώρα που υπάρχουν καταγγελίες για συγκάλυψη και «ομερτά» από την τοπική κοινωνία.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως είναι πλέον θέμα χρόνου για να συλληφθεί ο δράστης, ενώ και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ «κυρώσεων» στην Αράχωβα εάν δεν αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Παρατείνεται η απεργία των ταξί – Χειρόφρενο και την Πέμπτη

Στη φυλακή ο Don Leon και τα μέλη της σπείρας που ανατίναζε ATM – Όλο το απολογητικό υπόμνημα του τράπερ

Νίκαια: Άνδρας μαχαίρωσε 45χρονο επειδή αρνήθηκε να του δώσει το πορτοφόλι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:52