search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Time: Η Τέιλορ Σουίφτ πρόσωπο της χρονιάς

06.12.2023 15:29
taylor swift

Η αμερικανίδα σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς 2023 από το αμερικανικό περιοδικό Time.

«Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Σουίφτ το 2023 είναι απροσμέτρητο (…) Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του Time Σαμ Τζέικομπς.

«Τα επιτεύγματα της Σουίφτ ως καλλιτέχνιδας – πολιτιστικά, κριτικά και εμπορικά – είναι τόσο θρυλικά που η εξιστόρησή τους φαίνεται σχεδόν εκτός θέματος. Ως ποπ σταρ, κάθεται σε μια σπάνια παρέα, δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϋ, τον Μάικλ Τζάκσον και τη Μαντόνα. Ως τραγουδοποιός, τη συγκρίνουν με τον Bob Dylan, τον Paul McCartney και την Joni Mitchell. Ως επιχειρηματίας, έχει χτίσει μια αυτοκρατορία αξίας, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Και ως διασημότητα – που λόγω του ότι είναι γυναίκα ελέγχεται εξονυχιστικά για τα πάντα, από το με ποιον βγαίνει μέχρι το τι φοράει – έχει από καιρό τραβήξει τη συνεχή προσοχή και ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί. («Δεν δίνω στην Τέιλορ συμβουλές για το να γίνεις διάσημος», μου λέει ο Στίβι Νικς. «Δεν το χρειάζεται.») Αλλά φέτος, κάτι άλλαξε. Οι κινήσεις της έμοιαζαν με συζήτηση για την πολιτική ή τον καιρό – μια γλώσσα που ομιλείται τόσο ευρέως που δεν χρειαζόταν πλαίσιο. Έγινε το πρόσωπο του κόσμου», αναφέρει το περιοδικό.

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο: Πραγματοποιήθηκαν τα Fashion Awards με τιμώμενο πρόσωπο τον Valentino Garavani

Μάριος Αθανασίου: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας» (Video)

Amy Winehouse: Η βιογραφική ταινία «Back to Black» στη μεγάλη οθόνη το 2024

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:06