search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Μάριος Αθανασίου: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας» (Video)

06.12.2023 12:30
marios-athanasioy-new

Για τα παιδιά του μίλησε ο Μάριος Αθανασίου, επισημαίνοντας ότι νιώθει ότι δεν είναι καλός πατέρας, καθώς εντοπίζει πολλά λάθη στη συμπεριφορά του.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός εξήγησε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για ενοχική στάση αλλά για λάθη που ο ίδιος έχει εντοπίσει.

«Εγώ πιστεύω πάντα πως δεν είμαι καλός και λέω στα παιδιά ότι κάνω συνέχεια λάθη. Το ξέρω και το βλέπω κιόλας ότι κάνω συνέχεια λάθη. Ό,τι συμβαίνει λάθος καταλαβαίνεις πως είναι δική σου ευθύνη. Και δεν το κάνω επειδή είμαι ενοχικός, αλλά αυτό ισχύει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυστηρός δεν είμαι, αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου, θα ήθελα να είχα παραπάνω. Η επιμονή των γυναικών είναι αυτή που με κάνει να χάνω την υπομονή μου. Από τα 2 μέχρι τα 82 είναι ίδιες, αυτό κάνουν». 

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: «Λίγο πριν το διαζύγιο έπαθα παράλυση του Bell»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Είχα πάρει 25 κιλά για έναν ρόλο – Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (Video)

True Detective: Ερχεται η 4η σεζόν με Τζόντι Φόστερ και Κάλι Ρις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:13