search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: «Λίγο πριν το διαζύγιο έπαθα παράλυση του Bell»

06.12.2023 11:36
tzoli-new

Για τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία της το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ μίλησε η Αντζελίνα Τζολί.

Η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η δύσκολη αυτή περίοδος τής προκάλεσε ψυχοσωματικά προβλήματα, ενώ εξαιτάις του άγχους της χρειάστηκε να ακουθήσει θεραπεία με φάρμακα. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι λίγο πριν το διαζύγιο, έπαθε σύνδρομο ή παράλυση του Bell.

«Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου στο αίμα ανεβοκατεβαίνει. Ξαφνικά, έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου, έπαθα παράλυση του Bell» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο περιοδικό WSJ, η Αντζελίνα Τζολί αναφέρθηκε, επίσης, στον επερχόμενο ρόλο της Μαρία Κάλλας, επισημαίνοντας ότι, όπως παρατηρεί τα γνωστά σημάδια έντασης καταλαμβάνουν το σώμα της.

«Οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Αντζελίνα Τζολί τόνισε ότι αυτή δεν περιλαμβάνει ραντεβού και εξόδους.

«Δεν έχω πραγματικά… κοινωνική ζωή. Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες. Ίσως τέσσερις στις έξι από τις γυναίκες που έχω κοντά μου προέρχονται από πόλεμο και συγκρούσεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Χωρισμός Τζολί – Πιτ

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, λίγο αφότου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε την ίδια και δύο από τα παιδιά τους πάνω σε ιδιωτικό τζετ.

Ο 59χρονος ηθοποιός φέρεται να ήταν «λεκτικά υβριστικός και σωματικά βίαιος με τα παιδιά του» με τον ίδιο να μη δέχεται τους εν λόγω ισχυρισμούς, ενώ αν και το FBI διερεύνησε τους ισχυρισμούς, αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις.

Η Τζολί και ο Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016 και τα τελευταία επτά χρόνια οι δυο τους έχουν συναντηθεί πολλές φορές στις δικαστικές αίουσες προκειμένου να λύσουν τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές τους διαφορές.

Διαβάστε επίσης:

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Είχα πάρει 25 κιλά για έναν ρόλο – Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Η περιπέτεια που πέρασε επιστρέφοντας από το εξωτερικό

Κατερίνα Καινούργιου για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές δεν μου άρεσε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:13