search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:36
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές δεν μου άρεσε» (Video)

05.12.2023 19:14
kainourgiou-new

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Στάνκογλου διέψευσε το δημοσίευμα που τον ήθελε σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τον ντόρο και την αναπαραγωγή που έγινε στις τηλεοπτικές εκπομπές, ύστερα από το ρεπορτάζ του Happy Day για τη νέα σχέση του ηθοποιού.

«Είδα το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ήταν πολύ προσεκτικό. Δεν το λέω επειδή είμαστε στο ίδιο κανάλι. Τα παιδιά στην εκπομπή είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, μέχρι εκεί. Μετά από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, κάποιοι έλεγαν «Δεν είμαι εγώ», που εγώ προσωπικά δεν την περίμενα. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά. Τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα.

Και οι δύο είναι χωρισμένοι. Αν δεν κάνω λάθος ο Στάνκογλου πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Ακόμη και να ισχύει – που δεν ισχύει, το διέψευσε – ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές, ξεχειλώθηκε. Δεν μου άρεσε. Υπάρχουν παιδιά. Άκουγα μετά την αναπαραγωγή να λένε ότι έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιάστρια, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία… Ήταν πολύ άκομψο» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου για ομοφυλόφιλους: «Δεν εγκρίνω να κάνουν παιδιά» (Video)

Ορέστης Τζιόβας για Πρωτοψάλτη: Υποκριτικό να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι (Video)

Τζούλια Ρόμπερτς: Σπάει τη σιωπή της για τον πρώην της Μάθιου Πέρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:25