search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκανς

08.12.2023 10:43
kroates_epeisodia_nea-filadelfeia_0812_1460-820_new

Αποφυλακίζονται άμεσα 20 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι προφυλακίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο μετά τα επεισόδια έξω από την ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Με διατάξεις των αρμόδιων ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση των άγριων επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, γίνονται δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισης 20 εκ των 105 κατηγορουμένων.

Σε αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης των αλλοδαπών κατηγορουμένων, οι ανακριτικές Αρχές ορίζουν την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων. Παράλληλα, ορίζεται και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ για κάθε κατηγορούμενο.

Συνολικά, αιτήσεις για την άρση της προσωρινής κράτησης έχουν υποβάλλει 95 Κροάτες κατηγορούμενοι. Έτσι, εντός της ημέρας αναμένεται να κριθούν και άλλες αιτήσεις.

Πριν από λίγες ημέρες, όλοι οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν συμπληρωματικά στους ανακριτές, καθώς τους αποδόθηκε η επιπλέον κατηγορία της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα, αρνούμενοι όσα τους αποδίδονται.

Διαβάστε επίσης:

Κακοποίηση Όλιβερ: «Υπάρχουν ντοκουμέντα από κάμερες, έχουν δοθεί στην ΕΛΑΣ» λέει ο Δήμαρχος Αράχωβας – Τέταρτη κατάθεση του ιδιοκτήτη (video)

Κίνηση τώρα: Ουρές χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού – Πού άλλου υπάρχουν προβλήματα (live χάρτης)

Ρέντη: Ξανά στο χειρουργείο ο αστυνομικός – Ανάμεσα στους προσαχθέντες ο δράστης λέει η ΕΛ.ΑΣ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:22