search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Στο πλευρό της Αστυνομίας οι διαιτητές: «Έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις»

08.12.2023 18:47
diaitisia-new

Τη στήριξή τους στην αστυνομία εξέφρασαν οι Έλληνες διαιτητές μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (7/12) στου Ρέντη.

Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί, οι οποίοι απέχουν από τα καθήκοντά τους την 14η αγωνιστική, εξέφρασαν την θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για τα επεισόδια στον Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Με επιστολή τους τονίζουν πως έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και για σκληρές αποφάσεις, καθώς τα φαινόμενα βίας αποτελούν καθημερινότητα στα γήπεδα της χώρας.

Η επιστολή των διαιτητών

«Οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την Ελληνική αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους».

Διαβάστε επίσης:

Ο… γνωστός Μπαλάσκας «ξαναχτυπά»: Οι προσαχθέντες κάθονται σε σαλόνια και ξεκουράζονται

Σε αίθουσα του Εφετείου η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό

«Πόλεμος» για τα επεισόδια και έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, σε καταστολή ο αστυνομικός – Ερωτήματα για τις προσαγωγές στον σωρό, για χούντα μιλά ο Ολυμπιακός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:56